naš
Concept

Koncept organizacija i dekoracija je domaca preduzetnicka kuca nastala sa idejom da ostvarimo svoj san – da radimo ono sto volimo. Kako bismo nasim klijentima pruzili najbolje, prvo smo vezbali na sebi i bili smo svoji prvi zadovoljni klijenti :). Posebno je zadovoljstvo bilo cuti da nasi gosti, posle nasih slavlja budu puni utisaka kako su se lepo proveli, ali i da komentarisu ambijent, upotpunjen dekoracijom, na jedan interesantan i malo drugaciji nacin, pokloncice koje smo za njih pripremili i ceo ugodjaj.

Videvsi koliko je lepo kada su zelje nas kao klijenata ispunjene do detalja, odlucili smo da i nasim klijentima pruzimo isto.

Sa takvom idejom oformili smo tim saradnika i krenuli u osvajanje prvih pravih klijenata. Kako je u nasem okruzenju bilo puno beba imali smo tu cast da ulepsavamo veliki broj prvih rodjendana, krstenja i slicnih proslava. Zadovoljna lica roditelja i malih gostiju su bila nasa velika nagrada, a bas na ovom polju smo stekli veliko iskustvo.

Kako se dobar glas daleko cuje uskoro smo dobili priliku i da se oprobamo u drugacijem – poslovnom okruzenju i sa raznovrsnim klijentima iz sveta biznisa. Tako su u nas portfolio dosle kozmeticke kuce – saloni i edukativne institucije – skole jezika, kao i zadaci kao sto je dekorisanje kongresne sale za godisnji skup internacionalne kuce iz oblasti medicine.